Clinica Palade este situata la cateva minute de centrul administrativ al municipiului Bacau.

          Clinica este structurata ca o institutie sanitara moderna cu camere si holuri spatioase, lift si circuite functionale, conform normelor sanitare internationale, finisaje si mobilier cu design placut care impreuna realizeaza un ambient deconectant, familial.

      Cladirea este structurata pe 5 nivele, cu doua cai de acces din exterior.

Prezentare Clinica

La parter functioneaza receptia clinicii, policlinica (ambulatoriul de specialitate) si farmacia Salofarm (www.salofarm.ro) cu circuit deschis si program prelungit, zilnic 800-2200. Aici se desfasoara activitatea medicala ambulatorie, serviciile de registratura medicala si relatiile cu publicul.

Parter

Clinica PALADE

REceptie Relatii cu publicul,

rezervari, informatii,

 

Parter

Clinica PALADE

CabinetE consultatii

 

ETAJ  2

Clinica PALADE

REZERVA 2 paturi

 

ETAJ  2

Clinica PALADE

REZERVA 3 paturi

 

Salile de operatii sunt dotate cu echipamente si aparatura medicala de ultima generatie - aparat anestezie, turn chirurgie laparoscopica, console pentru fluide medicale, circuit de televiziune interioara cu transmiterea imaginilor in sala de consiliu, etc.

Salonul de terapie intensiva este dotat cu 3 paturi electrice cu dubla comanda digitala, fluide medicale si monitoare pentru supravegherea functiilor vitale.

 

Saloanele pentru spitalizarea obisnuita sunt dotate cu grup sanitar cu cabine de dus, doua paturi mobile actionate  digital, garderoba, TV, frigider, telefon, internet, sistem de apel si alarmare a personalului medical, sistem de iluminat multifunctional si climatizare.